MALE GLAVE – VELIKE IDEJE

Produkcija Glave skupaj s ponosom predstavlja podkast z naslovom Male glave – velike ideje! V prvi sezoni bomo gostili vse od inženirk in inženirjev, bivše dijake in dijakinje, pilote letal …

male glave velike ideje
podkast

5. epizoda z Goranom Vujovićem

Na vrsti je že peta oddaja našega podkasta Male glave – velike ideje! Tokrat smo v našem studiu gostili enega in edinega profesorja Gorana Vujovića. Zaupal nam je kar nekaj prigod iz svojega življenja, ki jih dijakom med urami matematike še ni uspel povedati.

Podkast si lahko ogledaš in poslušaš tu:


4. epizoda z Edito Krajnović

Na vrsti je že četrta oddaja našega podkasta Male glave – velike ideje! Tokrat smo v našem studiu gostili direktorico podjetja Mediade in soustanoviteljico iniciative Inženirke in inženirji bomo! Edito Krajnović. Zaupala nam je kar nekaj anekdot iz svoje življenjske poti, nas motivirala ter z nami delila mnogo uporabnih nasvetov.

Podkast si lahko ogledaš in poslušaš tu:


3. epizoda z Miho Megličem

Tukaj je že tretja epizoda najboljšega srednješolskega podkasta v Sloveniji! Produkcija Glave skupaj s ponosom predstavlja podkast z naslovom Male glave – velike ideje! V drugi epizodi smo gostili Miho Megliča, našega bivšega dijaka, ki nam je zaupal nekaj zanimivih anekdot iz svojih srednješolskih let in nam predstavil svoje zanimive projekte.

Podkast si lahko ogledaš in poslušaš tu:

Miha in Iris

2. epizoda z Rosano Kolar

Produkcija Glave skupaj s ponosom predstavlja podkast z naslovom Male glave – velike ideje! V že drugi epizodi smo gostili inženirko leta Rosano Kolar, ki nam je povedala nekaj anekdot iz svojih srednješolskih let ter odgovorila na nekaj nenavadnih vprašanj našega voditelja Urbana, ki je tokrat bil na precej slabem glasu …

Podkast si lahko ogledaš in poslušaš tu:

Rosana in Urban

1. epizoda z Lidijo Goljat Prelogar

Uvodna epizoda najboljšega srednješolskega podkasta v Sloveniji! Produkcija Glave skupaj s ponosom predstavlja podkast z naslovom Male glave – velike ideje! V uvodni epizodi smo gostili ravnateljico Tehniške gimnazije Šolskega centra Kranj mag. Lidijo Goljat Prelogar, ki nam je zaupala nekaj o viziji in načrtih za prvo sezono podkasta.

Podkast si lahko ogledaš in poslušaš tu:

Lidija in Urban
Scroll to Top