POSTANI DIJAK ZA EN DAN!

Akcija Postani dijak Strokovne tehniške gimnazije za en dan je najboljši način, da pred vpisom na srednjo šolo dejansko spoznaš šolo, njen utrip, dijake, profesorje in se prepričaš, če je to prava izbira zate.

Kako to pri nas poteka? Ko se nabere nekaj devetošolcev, jim določimo datum, jim pošljemo natančen urnik oz. program in dogovorimo podrobnosti z njihovimi starši, ki seveda morajo biti s tem seznanjeni, se s tem strinjati in morajo priskrbeti prevoz do šole in nazaj. Zato tudi potrebujemo kontakt enega od staršev (GSM številka in e-naslov).

Sicer pa to pomeni, da se devetošolci, ki se prijavijo na akcijo Postani dijak SG za en dan, zberejo (na dan, ki ga določimo) pred našo šolo ob 8. uri zjutraj in potem preživijo z nami cel šolski dan – nekje do 13. ure. V tem času jim razkažemo šolo, z nami malicajo, gredo na ‘učni sprehod’ skozi različne predmete, še posebej strokovna področja – računalništvo, elektrotehnika in mehanika. Pri tem jih spremljajo naši dijaki in jim tudi sami predstavijo šolo. Tako spoznajo utrip naše šole, srečajo se tudi z ravnateljico in seveda lahko dobijo odgovore na vsa vprašanja, ki jih imajo.

dijak za en dan
dijak za en dan

TUKAJ SE LAHKO PRIJAVIŠ:    Scroll to Top